wie ben ik

 

Ik ben evelyne montens, geboren in Nederland en grotendeels tweetalig opgegroeid in Franstalig Zwitserland. Ik heb eerst Beeldende Kunst gestudeerd, om me vervolgens te richten op het lesgeven (tweedegraads lerarenopleiding, docente Alliance française) en het tolk-vertalen. Spaans heb ik in Andalusië geleerd en jaren later – via de tango – geperfectioneerd in Argentinië. Na een eentonige vertaalbaan in loondienst heb ik in mei 2015 besloten om voor mezelf te beginnen.

Ik zie mezelf als een optimistische, verantwoordelijke en enthousiaste jonge vrouw die altijd op zoek is naar het
vergaren van nieuwe kennis. De combinatie van mijn creatieve en taalkundige achtergrond stelt mij in staat om tolk- en vertaalwerk vanuit een flexibele houding aan te pakken. Ik hou het meest van gevarieerd werk, waarbij je steeds opnieuw de situatie analyseert en bekijkt hoe je het beste aan de wensen van de ander tegemoet kunt komen. Ik ben zelfstandig, accuraat, oplossingsgericht, geduldig en werk graag met mensen uit uiteenlopende kringen.